maanantai 22. syyskuuta 2014

My beauty favorites 2/3



Tähän toiseen osaan tulee mun kolme aivan ykkös lemppari huulipunat mitä käytän eniten mun kaikista huulipunista. Ne ovat kaikki vähän pinkkimäisiä sävyjä mitä itse rakastan! Aina jos kaupastakin katson jotain huulipunaa niin aina katseeni siirty ensimmäiseksi vaaleanpunaisiin huulipuniin! Alapuolella kirjoitan yksittäisesti jokaisesta huulipunasta, merkistä, sävystä ja hinnasta.



1. Inglot huulipuna, sävyssä 249 Rouge à Lèvres. Tähän huulipunaan hintaa oli noin 14 euroa. Ostin tän nyt tänä kesänä, koulun päättäjäisiin ja sitä tuli käytettyä myös kolmeen eri lakkiais juhliin. Tää sävy on omasta mielestäni tosi juhlava ja tyttömäinen. Sävy on tosiaan vaaleanpunainen ja tää Inglotin huulipuna sisältää myös E vitamiinia ja aprikoosi siemen öljyä, mikä on todella kosteuttavaa huulille. 

2. MAC huulipuna, sävyssä A60 Viva Glam Gaga. Tämän pinkkimäisen huulipunan ostin joskus monta vuotta sitten taaksepäin Mac:iltä ja tätä on tullut käytettyä TOSI paljon.  Ja kun tämän huulipunasta lukee niin tämähän oli Lady Gagan oma huulipuna myynnissä Mac:illä. Ostin tän silloin ihan siitä syystä koska olin sinä aikoina hyvin iso fani Lady Gagalle. En tiedä löytyykö enään just tätä Lady Gagan sävyä myynnissä mutta varmasti löytyy jonkun saman tyyppinen sävy! Tähän oli hintaa silloin jotain 24 euroa

3. Viimeinen lemppari huulipunani on myös Mac:in, sävyssä A43 Behave Yourself. Tämäkin on aivan ihanan pinkkimäinen väri ja vähän saman sävyinen kun tuo äsköinen mutta vähän tummempi ja kimaltelevampi. Hintaa tähän oli noin 20 euroa. Mulla ei hirveästi muuta sanottavaa ole tähän huulipunaan sen enempää että väri on aivan ihana! 

Toivottavasti tykkäsitte! Mikä on teidän lemppari noista kolmesta eri huulipunasta? 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti