torstai 5. helmikuuta 2015

Real Techniques


Ette tiedäkkään kuinka kauan olen haaveillut näistä Real Techniquen meikkisiveltimistä!!! Vihdoin ne kaikki ovat saapuneet postissa kotiin! Jos haluat tietää mistä sivusta tilasin nämä siveltimet niin se linkki löytyy tästä. Tilauksessa kesti noin viikko koska ne tulivat tuolta Amerikasta. Mulle tämä asia ei ollut yhtään tuttu mutta varoitan silti teitä, eli jos tilaatte jotain Amerikasta niin kun saatte tavaranne postiin niin ne kaikki paketit voi saapua erikseen ja myös eri päivinä. Itse pelästyin tätä kun kävelin postilaatikkoon parisen päivää sitten ja pahvilaatikko minkä avasin niin sieltä löytyi vaan yksi sivellin eli neljä sivellintä puuttui. Mutta onneksi seuraava päivä saapui taas uusi paketti missä oli loput siveltimistä! Noi valkoiset RT-siveltimet ovat niin sanottu "Limited edition" ja ne maksoi kaikki kolme yhdessä 32.60 €. Vaaleanpunainen Blush brush sivellin maksoi 13.60 € ja Setting brush 9.50 €


Olen niin ylpeä näistä ostoksista! Tiedän että näille siveltimille tulee olemaan paljon käyttöä ja en malta odottaa että pääsen kokeilemaan niitä!! ♥







4 kommenttia:

  1. Oiii että!!! Noilla kelpaa kyllä meikkailla ;)<33 ihanan tarkasti selostettu postaus :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun ihana kuulla! Koitan parhaani että muilla olisi helppo lukea kaikki asiat mitä tänne blogiini kirjoitan mitä haluan saada erityisen paljon esille! <3 :)

      Poista
  2. Oiii että! Minäkin haluan nämä <3 Niiin ihanan näköisiä ja vaikuttaa tosi laadukkailta :) Pitäisi satsata nyt itsekin siveltimiin, kun vanhat alkaa olemaan jo päivänsä nähneitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa todellakin hankkia!! Käytin noita siveltimiä tänään ja voi että kun ne on pehmeitä!! Jos muuten Amerikasta ei halua tilata niin noi siveltimet löytyy myös Ruotsin nettisivuista: eleven.se, smink.net. Kannattaa katsoa myös niistä sivuista! Sen takia itse tilasin Amerikasta kun Ruotsin nettisivuista kaikki oli melkein loppuunmyyty! :)

      Poista