sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Quick Saturday Outfit


Mekko - BikBok
Kello - Guess
Kengät - Timberland


Tässä pieni kokonaisuus lauantai asusta! Vaikka asu on kokonaan musta päätin laittaa huulille kirkkaan punaista huulipunaa että joku väri erottuu joukosta! Toi BikBokin mekko on melko uusi ja on ollut käytössä tosi paljon! Niin helppo vetää ylleen aamulla jos ei ihan tiedä mitä päälle laittaisi. Ja tosi kiva kun tuota mekkoa voi käyttää melkeen ihan milloin vaan nyt talvella tottakai on pitkähihainen alla mutta keväällä voi olla ilman sitä!










8 kommenttia:

  1. Onpa aivan upea kokonaisuus :)<3 koko mustan asun kanssa sopiikin kivasti kirkas huulipuna :*<3 näytät ihan tyrmäävän hyvältä!! En kestä <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIKÄ kuin paljon positiivista yhdessä kommentissa!! <3 kiitos taas kerran ihana Emilia! <3

      Poista
  2. vitsi miten kaunis olet ja noi siun hiukset, VAU! <3 olisi kiva jos tekisit vaikka postauksen miten hoidat/laitat hiuksiasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS Tuuli!! <3 Voi kun kiva kun tulee postaus ehdotuksia!! Pitää todellakin laittaa toi harkintaan!! :)

      Poista
  3. Upeita kuvia ja tykkään asusta älyttömästi. Oot upea ilmestys ♥ Ihanat punahuulet ja Emiliakin jo sanoi että kokomustan kanssa punahuulet näyttävät kyllä todella hyvältä - oon siis samaa mieltä::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun ihana kuulla! <3 Kiva jos asu on mieleinen toi mekko maksoi 29.90€ jos muistan oikein! :) KIITOS ihana Kata!! <3

      Poista