torstai 31. heinäkuuta 2014

Naantali and outfit

Tänään päivän vietto meni Julian kanssa! Oli treffit kaupungilla mutta ennen sitä haluan mainita että ilma oli tänään vaikka kuinka pelottava! Ukkosti ja salamoi vaikka kuinka paljon ja kiva rankka sade myös! Pelotti sen takia vähän myös lähteä kaupungille kun oli tommoinen ilma mutta nyt kun katson ikkunasta ulos niin ilmahan on mitä kauneimpia tällä hetkellä ja aurinkokin paistaa! Mutta siis me nähtiin kaupungilla, kierreltiin vähän kauppoja mutta ei sen kummempaa...Me päätettiin et jos lähdettäis Naantaliin tänään mutta toi ilma oli pieni esto siitä lähtemisestä mutta ei annettu sen häiritä niin otettiin bussi Naantalia kohti. Kun päästiin perille niin alkoi pieni kaatosade niin koitettiin pysähtyä parissa kaupassa matkalla ettei oltais tultu ihan litimäräks. Meillä oli molemmilla myös pieni nälkä niin pysähdyttiin ravintola Trapissa syömässä jotain.


Tuommoiselta näytti toi mun annos minkä tilasin. Ihan perus pihi ja perunoiden kera... oli tosi hyvää paitsi tota salaattia oli aivan liikaa! :)


Kun oltiin molemmat syöty valmiiksi niin oli iso onni että juuri silloin ilmakin kirkastui niin mentiin heti ottamaan asukuvia!








Kaulakoru - Ginatricot
Toppi - Alice (Ruotsista)
Harmaa liivi - H&M
Hame - Vila
Laukku - Bershka
Kengät - Converse

Kaikille oikein mukavaa loppuiltaa! ♥













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti