keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Cidesco Beautician

Heihei rakkaat lukijat! Pahoittelen hiljaisuuttani blogini puolella! Olen viime aikoina huomannut että on aika vaikeaa kirjoittaa tänne blogiin säännöllisesti! Ja kun aina ei myös löydy sitä aihetta kirjoittamiseen ja aina niitä kuviakaan ei tule otettua niin usein. Mutta täällä sitä taas ollaan! Työharjoitteluni Hangossa meni erittäin mukavasti ja viihdyin siellä pienessä hoitolassa missä olin erittäin hyvin! Tulin tosi hyvin toimeen ja läheiseksi tämän naisen kanssa ketä tämän hoitolan omisti ja hänkin vaikutti olevan tosi tyytyväinen että olin hänen luonaan työharjoittelussa! Kun pääsin kotiin Hangosta noin viikko sitten niin viime perjantaina minulla oli sitten valmistujaiset koulussa! Eli olen nyt vihdoin valmis diplomi kosmetologi! Olen tällä hetkellä niin onnellinen että olen valmis kosmetologi kolmen vuoden raskaan opiskelun jälkeen, mutta samaan aikaan peloissani koska tämä on ensimmäinen kerta elämässäni kun ei ole itselleen tarkkaa suunnitelmaa että mitäs sitten seuraavaksi tekisi. Joka vuosi on lopettanut koulun kesälomaan ja kesäloman jälkeen on aloittanut koulun sitten taas uudestaan, mutta tänä vuonna ei ole niin, että tällä hetkellä miettii että mitäs sitten seuraavaksi tekisi? No mutta on minulla tässä aikaa viellä miettiä koska aloitan seuraavassa kuussa kesätyöt laivalla, niin on tässä viellä paljon miettimisaikaa. Tässä alapuolella tulee kuvia itsestäni päivänä jolla valmistuin ja siitä viellä mainitsen jos joku sitä ei tiennyt että ammattikouluissa saa myös nykyään hankkia itselleen lakin kun valmistuu, eli omassa lakissani on punainen raita joka symbolisoi kauneudenhoitoalaa.


Kotona tuli viellä otettua kuvia isän Vespan kanssa!


Että sellaisia kuvia! Meillä oli lauantaina myös juhlat kotona valmistujaiseni kunniaksi mitkä menivät tosi hyvin! Tänään meillä oli hautajaiset tärkeälle perheen jäsenelle mitkä menivät myös ihan hyvin. Tämän viimeisen viikon aikana on saanut jakaa sekä iloa että surua mikä on tietyllä tapaa ollut tosi raskasta. Ja vaikka tämän postauksen kuuluu olla positiivinen siitä että olen valmistunut mutta ei sitä ikinä ihminen itse voi päättää mitä tuleva tuo, niin sen takia haluan tähän loppuun viellä kirjoittaa yhden runon muistoksi.

"Käy enkeli vieressäs taivaan rantaan,
on kulkusi kevyttä, jalkasi kantaa.
Et suruja tunne taivaan tiellä,
on monet rakkaat vastassa siellä.
Sinä elät myöskin keskellämme,
koska säilyt aina sydämissämme."















6 kommenttia:

  1. Vau mikä kaunotar <3 Aivan ihana tuo mekko ja sulla niin kaunis meikki ^^ Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Nina!! Ja kuule ihan samoin voin sanoa sinusta että vau mikä kaunotar! <3

      Poista
  2. Paljon onnea valmistumisen johdosta, tosi kauniita kuvia!!<3 itsekin mietin että mitäs nyt, kun ammatti on takataskussa ja kouluun ei enää syksyllä tarvitsekaan mennä :D työt kuitenkin jatkuvat luultavasti kesänkin yli, joten täytyy katsoa mahdollisia jatko-opiskeluja sitten ensi vuonna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS paljon taas kerran Tuuli! <3 Näyttää siltä että sullakin on vähän samat suunnitelmat kun minulla tälle vuodelle! Itsekin ajattelin jatko-opiskeluja seuraavalle vuodelle! :)

      Poista
  3. Vautsi upeita kuvia ja mahtava mekko, tuo Vespa on huikee lisä näihin muutamiin kuviin ♥ Onnittelut valmistuneelle ja osanottoni vielä läheisen ihmisen menetyksestä. Kaunis runo lopussa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoskiitos IHANA Kata! <3 Ja kiitos myös osanotostasi! <3

      Poista