keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

White Is My Happy Colour

Heippa ihanat! ♥ Olen tällä hetkellä niin onnellinen! Syy varmaan tähän positiivisuuteen on se että tänään oli niin hyvä ilma ulkona että mentiin keskustaan kuvailemaan asukuvia kaverin kanssa! Ja myös toinen syy siihen miksi olen onnellinen on että vihdoin tulee taas tällaisia "kunnollisia" asukuvia. Tiedän itse että tulee tosi usein otettua vaan tosi nopeasti parit asukuvat ja sitten lisään ne tänne blogiin. Joskus on vaan niin kiva saada tänne blogiin vähän panostetumpia kuvia! Ja uskon myös että te ketkä luette on kiva nähdä myös vähän "laadukkaampaa" bloggaus materiaalia! Se on vain harmi että aina näin panostettuja kuvia ei saa koska ei sulla joka päivä ole ketään ottamassa susta kuvia (uskon että moni muukin bloggaaja voi olla samaa mieltä kanssani tästä asiasta), vaikka ihanaa se kyllä olisi! Mutta käytiin siis kaupungilla kaverin kanssa kuvailemassa ja käveltiin myös vähän kaupoissa ja ylläriylläri pari juttua tarttui mukaan, niistä tulee varmaan lähipäivinä sitten postausta!


Kaulakoru - (saatu lahjaksi)
Toppi - BikBok
Bleiseri - BikBok
Kello - Guess
Laukku - Michael Kors
Farkut - Dr. Denim
Kengät - Converse


Mitäs piditte asusta? ♥















6 kommenttia:

  1. Ihanan valkoinen asu, oot kyllä taas niin upeen näkönen hei! Haha tää sai mulekin inspistä pukeutua kokovalkoiseen. Mulla on kyllä kova kammo että näytän ihan sairaanhoitajalta kokovalkosessa. Ehkä napatoppi ja se että nilkat on paljaana niin antaa tasapainoa.:) Upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS Kata! <3 Kiva jos postaus toi inspiraatiota! Itse rakastan yli kaiken valkoista ja omasta mielestäni kaikki kyllä sopivat valkoisiin vaatteisiin! Ymmärrän jos sinulla on ollut pientä pelkoa pukeutua kokovalkoiseen koska sullahan on myös vaaleat hiukset, mutta omasta mielestäni kaikki vaalea tukkaiset sopivat tosi kauniisti valkoiseen! :) Eli uskalla vaan koittaa!! :) Kiitos vielä kommentistasi! <3

      Poista
  2. Oot niin super kaunis!<3 ja ihana tuo asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
  3. Huh nainen sä olet niin uskomatton kaunis :)<3 niin upeita kuvia ja ihana asu :*<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei kun kauniisti kommentoitu Emilia!! KIITOS <3

      Poista