lauantai 14. kesäkuuta 2014

Fruit infused water



Tässä postauksessa tulen vähän kertomaan näista ihanista juotavista mitä voi tehdä helposti kotona. Eivätkö olekin ihanan näköisiä?
Tätä juotavaa kutsutaan nimeltä "fruit infused water". Nimestä päätellen voi arvata että tämä on aika helppo tehdä itselleen. Ja kun sanon helppo niin tarvitset ainoastaan 2 asiaa, nimittäin vettä ja hedelmiä tai marjoja. 
Aloita valitsemaan hedelmistä tai marjoista ett mistä haluat juotavan itsellesi tehdä. Ainekset voivat  olla mm. sitruuna, omena, lime, appelsiini, kiivi, mustikka, vadelma, mansikka... Ihan mitä itse haluat! 
Tässä juotavan teossa ei ole mitään mikä on väärin tai oikein, saa ihan oman mielen mukaan valita ett mitä siihen laittaa.
Kun olet valinnut hedelmät/marjat ota itsellesi tavallinen vesikannu tai lasipurkki missä on kansi ja kaada hedelmät niihin. 
Lopuksi ei ole jäljellä muuta kuin lisätä vettä hedelmien ja marjojen joukkoon. 
Sitten oma kesäjuomasi olisi valmis, voit juoda sen heti tai laittaa yöksi jääkaappiin niin seuraavana päivänä siinä on paljon enemmän makua (itse suosittelen laittamaan jääkaappiin).


Mine tein itselleni myös pari tällaista... Vasemmanpuoleisessa on sitruunaa, mansikoita ja mustikoita. Oikeanpuoleisessa on mansikoita ja kiiviä. 
Tämä juotava on myös tosi hyvä painonpudotuksiin koska se sisältää erittäin paljon vitamiineja ja tosi hyvää myös juoda nyt kesäisin kun on tosi kuuma!





 Erittäin mukavia juomahetkiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti