maanantai 30. kesäkuuta 2014

Sweden day two

Elikkä toinen päivä Ruotsissa kun herättiin noin kello 8.00 mentiin hotellissa syömään aamiaista... Söin aamiaisen tosi nopeasti koska halusin heti kiertelemään eri kauppoihin ja shoppailemaan. Lähdettiin siis aikaisin aamusta shoppailemaan ja käveltiin vanhan kaupungin läpi ja sieltä sitten keskustaan missä oli enemmän niitä kauppoja kun meidän hotellin lähistöllä.

Yleensä kun itse matkustelen niin tosi harvoin olen "hienosti pukeutunut"... itse tykkään olla mahdollisimman mukavissa vaatteissa. Yleensä voin heittää päälle pelkät farkut, hupparin ja lämpösen takin. Mutta jos matkalla mennään esim syömään vähän myöhempään aikaan illasta niin silloin tykkään pukeutua ja laittaa vähän hienommat vaatteet. :)

Tässä alapuolella on kuva kun käveltiin vanhassa kaupungissa ja pysähdyttiin myös yhteen kahvilaan mistä sai ostettua vohveleita...NAM! :)


Yleensä kun tulen Ruotsiin niin ei voi vaan olla menemättä erilaisiin sisustuskauppoihin! Ja yksi kauppa missä yleensä käyn äidin kanssa jokaisessa Ruotsin reissussa niin on Lagerhaus. Sieltä löytyy kaiken näköistä kivaa tavaraa ja en tiedä mikä siinä paikassa viehättää niin paljon mutta siellä on aina yhtä kiva käydä.




Kävelymatkan aikana tuli otettua aika paljon kuvia ja tuli myös käytyä kahdessa museossa mitkä olivat keskiaikainen museo ja toinen oli kuninkaallinen varuskamari. Koitin museoista vähän kuvia ottaa mutta siellä valo oli niin huono ja muutenkin oli tosi pimeä niin niistä ei ihan tullut mitään.







Kun ilta lähestyi niin perheen kanssa mentiin PomPeihin syömään mistä saa maailman parhaat pizzat!


Tilasin Hawaii pizzan ja oli niin kauhea nälkä että olin ehtinyt haukata palan pizzasta kunnes muistin ottaa kuvan. :)


Kun vatsamme tuli täyteen niin otimme ravintolasta metron takaisin hotelliin koska kaikkien jalat oli aivan kipeänä kävelemisestä. Hotellissa katsottiin vähän telkkaria mutta kaikkia kyllä väsytti tosi paljon niin uni kyllä maistui.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti