keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Dark grey makeup look | With Inglot palette

Nyt tulis sitten se toinen meikkipostaus! Tällä kertaa käytössä myös Inglot:in luomiväri paletti mutta tällä kertaa käytössä oli viisi eri harmahtavaa sävyä. Olin taas meikannut pohjan ja kulmat eli aloitin taas heti silmistä!



1. Levitin luomelle ihan ensimmäiseksi valkoisen luomivärin (1) ja sen päälle lisäsin viellä toisen vaalean luomivärin (2), että pohjasta tulisi tarpeeksi peittävä.

2. Käytin astetta tummempaa luomiväriä jota levitin silmän ulkoiseen nurkaan (3) ja jokainen kerta kun olin levittänyt uuden kerroksen luomiväriä niin käytin pyöreämpää sivellintä häivyttämiseen.

3. Äsköisen tumman luomivärin päälle laitoin taas astetta tummemman sävyn (4).

5. Viimeisen ja tummiman luomivärin vuoro (5)! Laitoin tätä ihan tummimpaa sävyä silmän ulkoiseen nurkkaan mutta keskityin saamaan sitä eniten luomen vakoon mikä antaa vähän syvyyttä siihen silmämeikkiin.


5. Halusin tehdä tosi selkeän, mustan ja kissamaisen rajauksen silmiin ja siihen käytin Inglot:in eyelineria sävyssä musta (25).

6. Lopuksi ripsiväri! Make Up Store Multi Lash Black

Poskiin ja huuliin käytin näitä tuotteita... Itse käytin tähän meikkiin pinkkiä huulipunaa mutta punaista voi toki myös käyttää! Lopputuloksesta tulee myös kuvia alapuolella pinkillä sekä punaisella huulipunalla...


Tässä kokonaisuus kuva meikistä pinkillä huulipunalla...


Kokonaisuus kuva meikistä punaisella huulipunalla...



Mitäs piditte meikistä? Ja siis ihan oma päätös käyttääkö vaalean punaista, punaista vai mitä tahansa huulipunaa itse rakastan käyttää vaalean punaista! Tänään oli sitten viimeinen vapaa päivä ja huomenna lähtö takaisin laivalle eli nähdään rakkaat neljän päivän kuluttua!  









2 kommenttia: