tiistai 4. marraskuuta 2014

Girly makeup look | With Inglot palette

Moimoi ihanat! Päätin tänään tehdä teille meikkipostauksen missä tulen käyttämään ainoastaan Inglot:in luomiväri palettia missä oli neljää eri sävyä ja tottakai vähän muuta meikkiä myös silmiin mutta luomivärit ovat ainostaan Inglot:in paletista! Alapuolella kuvassa olen jo tehnyt pohjan valmiiksi, vähän varjostuksia, korostuksia ja kulmat.


Tässä järjestyksessä laitoin luomivärit miten ne on kuvassa numeroitu.



1. Ensimmäisessä pikku kuvassa olen käyttänyt 1,2 ja 3 luomiväriä ja levittänyt kerros kerrokselta silmän liikkuvalle luomelle.

2. Laitoin silmän sisänurkan alapuolelle myös kahta eri luomiväriä (1,3), sen takia koska kimalteleva ja vaalea luomiväri antaa silmille pirteyttä ja tekee myös silmät isomman näköisiksi.

3. Tässä levitin tumminta luomiväriä (4) silmän ulkoiseen nurkkaan.

4. Luomiväri on jo laitettu valmiiksi mutta tässä käytin vähän pyöreämpää sivellintä luomivärin häivyttämiseksi.


5. Nyt tulveat silmämeikin loppu silaukset! Rajasin silmät Maybelline:n rajauskynällä sävyssä Dark Borwn.

6. Ripsivärin vuoro! Käytin Make Up Store:n Multi Lash Black ripsiväriä.

7. Sitten jos haluaa silmien näyttävän viellä isommilta niin itse rajasin silmän vesilinjan (jos tämä nyt on se oikea nimi suomeksi, englanniksi kutsutaan nimellä "waterline") Lumene:n valkoisella rajauskynällä sävyssä 7, lumivalkoinen.

8. Silmämeikki on valmis!


Silmien jälkeen oli myös pieni tarve saada jotain myös poskiin, niinpä käytin Loreal:in omaa poskipunaa ja sävy lukee kuvassa!




Tuollaiselta näytti lopputulos! Toivottavasti noi kuvat mun silmämeikistä oli jotenkin selkeitä koska mulla oli aika paljon vaikeuksia ottaa kuvia askel askeleelta kun tein tätä silmämeikkiä koska mun kameralla ei saa otettua tosi läheisiä lähikuvia eli oon joutunu rajaamaan noi kuvat, mutta toivottavasti noi näyttää kuitenkin selkeältä että ymmärtää mitä teen! Ja kuvissa näkyy varmaan vähäsen että huulissa on myös käytetty jotain... käytin Kicks:in huultenrajaus kynää sävyssä Sweet Angel ja huulipuna on YSL:n sävyssä Beige Nude

Mutta toivon koko sydämestäni että piditte tästä postauksesta koska meinasin nimittäin tehdä viellä toisen meikkipostauksen missä käytän sitten sitä toista Inglot:in luomiväri palettia missä oli sitten enemmän harmaita ja mustia sävyjä (siitä meikistä tulee varman vähän enemmän dramaattinen). Tästä meikistä tuli todellakin aika tyttömäinen ja omasta mielestäni sopisi oikein hyvin ihan arkimeikiksi jos jaksaa vaan vähän enemmän panostaa ja lisätä vaikka sen luomivärin ja huulipunan jos on enemmän aikaa laittautua aamuisin!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti