sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Inglot makeup

Elikkäs nyt tulee ne "ostokset" mistä mainitsin perjantaina täällä blogissani. Eli kaksi ihanaa pientä löytöä Inglot meikki kaupasta kun käytiin Myllyssä. Heillä oli liikkeessään paljon alennuksia koska he aikovat muuttaa toiseen paikkaan mutta kuitenkin Myllyssä tulevat pysymään mutta tila vaan vaihtuu ehkä suurempaan. Rakastan niin paljon Inglot:in meikkejä! Itse olen käyttänyt esim. heidän liquid eyelineria noin 3-4 vuotta enkä ole sinä aikana vaihtanut toiseen eyelineriin! Olen ollut niin tyytyväinen heidän valikoimaansa ja juurikin tuo eyelineri onkin niin hyvä että se kuivuu melkein heti kun sillä on rajannut omat silmät ja sivellin siinä pakkauksessa on myös tosi ohut millä saa tehtyä kauniin ouhen rajauksen silmiin. Mulla onkin kyseinen tuote myös loppunut niin kai sitä pitäisi jossain kohtaa mennä ostamaan uusi! Jos muistan oikein niin sillä on hintaa jotain 14 euroa jos joku ihmettelee... Mutta siis kaksi asiaa tarttui mukaan heidän alennuksista ja ne olivat kaksi luomiväri palettia.



Niin kauniita sävyjä molemmissa ja kun huomasin ne Inglotin liikkeessä meinasin kuolla! No ei nyt sentään mutta heidän luomivärinsä ovat niin laadukkaita, pigmenttisiä ja tosi helppo levittää silmäluomelle kun meikkaa! Ja molemmat olikin tosi edullisia koska heidän meikeissään onkin vähän enemmän hintaa jos ne eivät ole minkäänlaisessa alennuksessa. Paletti mikä on vasemmalla puolella kuvaa ja missä on viisi eri sävyä niin sen hinta oli 16€. Paletti kuvan oikealla puolella missä on neljää eri sävyä niin maksoi 13 €. Olenkin käyttänyt jo tuota ruskeaa palettia pariin otteeseen ja noi värit on kyllä niin ihania. Odotan myös innolla että saan kokeilla myös tuota toista palettia!






Mitäs piditte näistä kahdesta paletista? Haluaisitteko että tekisin erikseen kaksi meikki postausta missä käyttäisin näitä molempia kyseisiä paletteja ja tekisin niistä kaksi aivan erilaista meikki lookkia? 









2 kommenttia:

  1. ihan täydellisiä noi kaikki luomiväri sävyt! vitsi mäkin haluun :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat myös omasta mielestäni! Ja vaikka onkin vaan kaksi luomiväri palettia niillä saa tehtyä vaikka mitä! :)

      Poista