torstai 8. tammikuuta 2015

BeautyBlender


Onko tää Beautyblender teille tuttu tuote? Tää on aika uus tuote mikä on juuri saapunut markkinoille... Elikkäs tää on perjaattees ihan tavallinen meikkisieni mutta ei kuitenkaan ihan koska tämmöinen maksoi kappaleeltaan noin 14 euroa eli tää ei oo mikää semmoinen normaali halppis meikkisieni, vaan tää materiaali tässä sienessä on paljon kestävempää mitä halvemmassa sellaisessa on. Teille on varmaa tuttu ne pienet neliskulmaiset meikkisienet mitä ostellaan kaupoista millä on hintaa joku 2 euroa ja kun niitä on käyttänyt pariin otteeseen niin lopputulos on se että se imee tosi paljon sitä meikkivoidetta itseensä että loppujen lopuksi koko sieni menee rikki. Mutta tää Beautyblenderin idea on se että se kuuluu kastaa veteen ennen käyttöä ja sen jälkeen puristaa vesi siitä melkein kokonaan pois ja kuivatella sitä pyyhkeeseen ettei se ole ihan litimärkä. Sen jälkeen siihen voi laittaa omaa meikkivoidetta tai BB voidetta ja aloittaa levittää sitä kasvoille. Ja idea miksi tää sieni kastetaan veteen on juuri siksi ettei se ime itseensä liikaa sitä tuotetta mitä kasvoille laitetaan. Lopputuloksesta tulee tosi ohut ja kevyt kun on meikkivoiteen levittänyt kasvoille tällä kyseisellä tuotteella, mutta itselläni oli tällä tuotteella vaikeuksia saada kaikki naarmut ja finnit peitettyä koska kun kerran meikkivoiteen kerroksesta tulee tosi ohut niin jouduin hetken aikaan työstämään tällä että sain peittävän lopputuloksen. Mutta jos ei ole finnejä tai muuta ja haluaa jotain kevyttä niin tää on erittäin hyvä tuote siihen!


Tässä alapuolella kuvia päivän meikistä ja pohjustuksen tein juuri tällä Beautyblenderillä.




Oletteko te kokeilleet tätä kyseistä tuotetta?






2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki ja sinä :) Haluan kyllä ehdottomasti kokeilla tuota sientä! Tähän saakka olen tykännyt levittää meikkivoiteen käsin. Jospa tuosta tulisi uusi suosikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Iina! Kannattaakin kokeilla sillä saa kuitenkin tosi ihanan lopputuloksen kasvoihin ja kesällä tosiaan tolla myös helppo levittää BB voide! :)

      Poista