keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Backyard

Jeii! Ihanaa tulla taas kotiin seitsemän työpäivän jälkeen kun ulkona paistaa aurinko ja on lämmin! Ihanaa on myöskin se että saa lomailla nyt kotona kokonaiset seitsemän päivää! Ei ole vielä suunnitelmissa mitään ihmellisempää mitä nyt viikon lomallani tekisin, mutta toivon että näen poikaystäväni viikonloppuna, jos hän pääsisi kotiin armeijasta koska hän on siellä ollut nyt kaksi viikkoa sisällä. Jos hän ei kotiin pääsisi niin minä lähden juuri silloin viikoksi taas töihin kun hän tulee kotiin, niin sitten me ei nähtäis kokonaiseen kuukauteen! Eli toivon siis todella että hän pääsisi tämän viikonlopun kotiin! Alapuolella näette pikaiset asukuvat jotka otettiin tänään omalta takapihalta.


Top - BikBok
Shirt - VeroModa
Shorts - BikBok


Mitä teille kuuluu, rakkaat lukijani?
Mitä mieltä olette asusta?

Puss & Kram,
Essi ♥


2 kommenttia:

  1. Oij oot sä vaan niin suloinen ja kaunis nainen ♥ Toivottavasti poikaystäväsi pääsee lomille jotta näette:) Muistan sen tunteen kun oma mies oli armeijassa ja olihan se aina ikävä kun ei nähnyt pariin viikkoon saatika siihen kokonaiseen kuukauteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi Kata! Piristi omaa iltaani paljon! <3 toivon todella että hän tulisi kotiin! Ja kyllä, tiedän ettei se ole yhtään kivaa kun poikaystävä on armeijassa! Ihanaa kun joku toinenkin myös ymmärtää! :)

      Poista