torstai 23. heinäkuuta 2015

Three Things From BikBok

Moikka! Olen viime viikkojen aikana löytänyt kolme vaatekkappaletta mihin olen täysin ihastunut. Tämä ensimmäinen on musta pitsitoppi BikBok:ista. Niin ihana toppi että oli pakko myös hankkia valkoisena! Nämä topit sopivat niin hyvin sortsien, hameiden ja housujen kanssa. Jotenkin toi toppi on niin yksinkertaisen näköinen mutta silti myös vähän juhlallisempi riippuu miten sen haluaa itse yhdistää muiden vaatteiden kanssa. Tämän topin hinta oli 19.95 €.


Tällä hetkellä on kylläkin kesä mutta ajattelin että tämä villapaita olisi tosi kiva syksyyn ja talveen. Hankkisin tämän myös sen takia kun työskentelen laivalla niin siellä ilmastointi on niin kylmä että tämä paita pitää kyllä itsensä lämpimänä! Täydellistä oli se että tämä oli ainoa valkoinen paita joka oli alennuksessa jäljellä ja kokoa tällä oli L.  Kokeilin sitä ja ei se iso koko mitenkään haitannut koska ajattelin että se on vaan mukavempaa jos se on vähän isohkon kokoinen. Tämä villapaita oli myös BikBok:ista ja entinen hinta oli 24.95 € ja nyt ale hintana oli noin 14.90 €.


Jos on jotain mitä haluatte tietää enemmän minusta niin tein tässä lähipäivinä kysymyspostauksen. Pääset postaukseen tästä!


4 kommenttia:

  1. NIIN IHANIA <3 OIkeesti nuo pitsitopit, awww. Sun päällä kaikki näyttää hyvältä ku oot niin hoikka:D Ja oi tuo karvaneulekki, tahtooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. EIKÄ! Kiitos Nina ihanasta ja positiivisesta kommentistasi! <3

      Poista
  2. Tosi nättejä nuo topit. <3

    VastaaPoista