keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Denmark Trip Day 4

Heippa! Tänään oli toiseksi viimeinen päivämme enään Skallerup:issa (tiistai 16.6). Aamu alkoi että lähdettiin katsomaan yhtä kirkkoa... taas. Uskokaa tai älkää mutta Tanskasta löytyy monta kirkkoa ja tämäkin kirkko oli erilainen omalla tavallaan. Nimittäin tämä kirkko (tilsandede kirke) on aikoinaan hautautunut kokonaan hiekan alle ja tänä päivänä siitä on enään jäljellä pelkkä torni.


Lähdettiin ajamaan Skagen:iin päin kirkon jälkeen. Ja Skagen:issa lähdimme katsomaan Tanskan pohjoisinta kärkeä. Pääsimme kärjelle pienellä vaunulla jota veti iso traktori. Kolmas kuva alapuolella on Tanskan pohjoisesta kärjestä.


Siellä missä Tanskan pohjoisin kärki on niin siellä oli myös tosi pitkä ranta. Päätimme kävellä rannan loppuun ja matkalla tuli vastaan tosi vanhoja bunkkereita sota-ajoilta.


Skagen:issa kävimme myös käymässä heidän suositussa kalasatamassa! Ostimme sieltä tuoreita katkarapuja mistä teimme katkarapuleipiä iltapalaksi. Oli siis niin hyvää kun sai syödä tuoreita katkarapuja! Itse vain on niin tottunut että aina syö niitä pakastettuina, niin tuoreina ne olivat erittäin hyviä!


Iltapalaksi kun olimme syöneet katkarapuleipämme lähdimme kello 22.00 katsomaan auringonlaskua rannalle, pakko sanoa että oli niin kaunista ja rauhoittavaa saada katsella auringon laskevan meren taakse!


Haluan vielä tähän loppuun kiittää kuinka ihanasti olette ottaneet vastaan nämä minun reissu postaukset Tanskasta! Laittaa motivaatiota itselleen kirjoittaa lisää! ♥
















2 kommenttia:

  1. Niin kauniita kuvia ja tuo viimeinen oli kyllä melkonen loppuhuipennus tähän postaukseen<3 :) Kukapa ei matkapostauksia hyvillä ottaisi vastaan;) Hihi minä ainakin nimittäin rakastan<3

    VastaaPoista