maanantai 20. heinäkuuta 2015

"Everyday is a Fashion Show And The World is The Runway"

Heippa ihanat! ♥ Tässä tulisi pieni kuvapommi kesäisestä asusta joka käytiin kaverin kanssa kuvaamassa Naantalissa! Ilma oli niin kaunis sinä päivänä mutta oli myöskin tosi kuuma että joutui kantamaan vesipulloa koko ajan kädessä. Näissä kuvissa näette myöskin tuon valkoisen hameen jonka ostin tuolta Terranovasta Kööpenhaminassa. Kivempi varmaan teistäkin nähdä miten vaate istuu päällä kun siellä kaapin henkarissa. En tiedä huomasitteko viimeisestä postauksesta mutta värjäsin myös hiukseni noin viikko sitten vähän tummemmiksi, kun tuo vanha väri oli haaleentunut niin paljon. 


Toppi - BikBok
Hame - Terranova
Kello - Guess
Kengät - Zara


Toivottavasti olette kaikki nauttineet lämmöstä ja auringosta!
Oikein ihanaa kesäistä päivän jatkoa kaikille! ♥


Puss & Kram
Essi ♥














7 kommenttia:

  1. Parempihan se on nähdä näin yllä kuin tosiaan siellä henkarissa roikkumassa:) Tosin ostospostaukset on aina kivoja;) Ihana hame tuo, minäkin tahdon! Myös toppi on söpö:3 Harmi kun ei täällä Kuopiossa oo ollut kelejä jolloin ois voinut noin kesäisesti pukeutua:< Mulla ollu tyyliin syksymäisiä asuja nyt koska sää on sen mukainen:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Tiedän, ei täällä Turussakaan kummoisia kesä kelejä ole ollut, mikä on tosi harmi. Itsekin olen sortsien ja mekkojen sijaan vetänyt viimepäivinä pitkät housut jalkaan kun ei ole hirveän lämmin ollut! :)

      Poista
    2. Tämä kesä onkin ollut sellainen että ihmisillä on näkynyt pitkiä vaatteita paaaaljon!:'D No vielä olisi elokuu jospa se yllättää! Mulla olisi uusimmassa postauksessa sulle haaste:)

      Poista
  2. Todella kaunis asu, ihanan hempeä! ♥

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana ja kesäinen asu. :)

    VastaaPoista