maanantai 6. heinäkuuta 2015

Denmark Trip Day 6

(torstai 18.6.) Moikka! Tänään oli aika pakata matkalaukut ja jatkaa matkaa eteenpäin Skallerup:ista! Luovutettiin mökki aamulla ja autolla jatkettiin matkaamme. Seuraavaksi olimme lähdössä Kööpenhaminaan, mutta koska ajomatka sinne oli aika pitkä niin sueraava pysäkkimme olisi kaupungissa nimeltään Odense missä yöpyisimme seuraavan yön. Ennen kun pääsimme hotellille niin matkalla pysähdyimme katsomaan yhtä tunnettua nähtävyyttä, nimittäin Egeskov Slot. Tämä linna on todella tunnettu paikka turisteille koska sehän on tosi kaunis ulkopuolelta ja kun tulee myös huomaamaan kuvista alapuolella niin kaikki puut, pensaat ja puskat ovat leikattu kauniin muotoiseksi. Jopa monella nurmikolla näki paljon robootti ruohonleikkureita!


He ketkä omistavat tämän linnan ovat myös vähän keräilleet autoja, moottoripyöriä, mopoja sekä erinlaisia lentokoneita...


Koko tämä alue oli tosi iso missä tämä linna oli! Oli paljon katseltavaa niin kyllä siellä meni aikansa kunnes päästiin alueelta pois. Alueelta pois päästyämme ajoimme autolla hetken aikaa, ja noin reilun tunnin sisällä olimme perillä Odense:ssä. Kävelimme vähän keskustassa ja katseltiin paikkoja. 


Odense:essa löysimme jopa H.C. Andersen:in oman lapsuuden kodin!


Illaksi oli myös pakko saada jotain syötävää niin pysähdyimme kaupungilla yhdessä ravintolassa syömässä pihvit!


Kun vatsat olivat täynnä lähdimme hotelli huoneeseen nukkumaan!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti