torstai 11. joulukuuta 2014

Celebrating My Birthday!


Moikka ihanat taas! Ajattelin vähän nopeita asukuvia tulla postailemaan! Ensi viikon maanantaina on vähän erityisempi päivä koska silloin täytän 19 vuotta! jeeii! Niin näin eilen kaksi kaveria kaupungilla ja käytiin viettämässä mun synttäreitä vähän etukäteen! Käytiin Ricossa syömässä ja todellakin hyvää ruokaa oli! Viikonlopuksi olen menossa Tallinnaan poikaystäväni kanssa ja aiomme siellä viettää kahden kesken syntymäpäivääni. Tallinna reissulta tulee varmasti myös kuvia otettua niin ne tuleekin varmaan näkymään täällä blogin puolella myös jossain vaiheessa!





Kaulahuivi - Ruotsista
Paita & housut & saapikkaat - Alice by Belle shoes (Ruotsista)
Laukku - Viorsta
Kello - Guess


Tässä oli myös ihanan pieni lahja minkä sain mun kavereilta! En todellakaan odottanut saavani mitään lahjaa heiltä kun miettisin että no me mennään kuitenkin vaan syömään mutta oli todellakin ihana yllätys! Noi tuikut kuvassa ovat tuoksu kynttilöitä mitkä tuoksuvat omenalle ja ihanan tuoksuisia ovatkin! Itse en yleensä ole mikään tuoksu kynttilöiden ystävä mutta toi omena tuoksu oli tosiaan tosi mieto ja RAIKAS! 


Olen ihan rakastunut tähän kahvi mukiin minkä heiltä myös sain! Saan vihdoin otettua autoon lämmin kaakaon mukaan kun ajan aamuisin kouluun ja kun on kylmä ilmakin ulkona. Siis aivan ihana lahja kiitos tuhannesti teille molemmille jos satutte lukemaan blogiani! ♥














4 kommenttia:

  1. Ootpa taas kauniina! Tosi sievä asukokonaisuus :) Ja ihanat lahjat oot saanu!

    VastaaPoista
  2. Rakastan sun tyyliä! :)

    VastaaPoista