tiistai 9. joulukuuta 2014

Sekalaisia Ostoksia Ruotsista


Kuvasta huomaa että nämä ostokset kuvassa ovatkin aika sekalaisia ja ihan ensimmäiseksi olen niin innoissani kun sain hankittua noi To-Go jars:it! Ne ovat niin söpöjä! En tiedä muistatteko mutta kesällä hankkisin itse tuollaiset tavalliset purkit Muovitukusta ja niissä ei ollut minkäänlaista omaa reikää pillille tai muuta mutta niihin laitoin monta kertaa smoothie:ta tai mehua. Jos seuraatte Amerikkalaisia vlogeja niin niistä huomaa että nää on ollut nytten noin puoli vuotta suosiossa ja olin niin onnellinen kun löysin juuri nämä omani Lagerhaus:ista ja maksoivat noin 7 euroa.


Vaikka pakkauksessa tulee mukana kaksi muovi pilliä niin pakkohan oli kuitenkin ostaa kaksi pussia mustia ja vaaleanpunaisia raidallisia pillejä!


Olen kuullut paljon positiivista palautetta tosta Oliv:in hiusnaamiosta niin oli pakko ostaa ja kokeilla (hinta oli noin 7 euroa). Myös Åhlens:in oma vartalovoide oli pakko hankkia kun omani oli päässyt loppumaan.


Kun oltiin lauantaina iltalaivalla menossa takaisin kotiin niin ostin Taxfree:stä Dior:in huulipuna/huulikiillon sävyssä 373 Rieuse. Jos aiotte joskus ostaa jotain vähän kalliimpaa kosmetiikkaa niin ne kannattaa todellakin hankkia laivalta! Mulla on esimerkiks yks Dior:in oma huulikiilto mikä laivalla maksaa noin 23 euroa ja maissa heidän huulikiillot ovat noin 40 euroa!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti