keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Victoria's Secret Shopping



Vihdoin tulee ostokset mitä tein Viking Line Grace:illä eli Victoria's Secret ostokset!


Tässä alapuolella pieni kokonaisuus kaikesta mitä ostin ja kirjoitan alapuolella vähän tarkemmin hintoja jos joku on kiinnostunut.


Kahdet alushousut tuli ostettua sieltä mikä varmaan ei ole mikään niin iso yllätys... Ruskeiden hinta oli 9.90 euroa ja mustat oli 12.90 euroa jos muistan noista nyt hinnat oikein!




Pieni meikkipaletti tuli myös hankittua missä on aivan ihania ruskeita sävyjä ja muutenkin niissä on ihan hyvä pigmentti ja tuossa paletissa tuli mukana myös musta silmien rajauskynä. Paletin hinta oli 28.90 euroa.



Ehkä munkin aika oli se että oli pakko hankkia nää ihan suosituimmat body mist:it mitä kaikki käyttää! Mulla on ennestään kaksi hajuvettä Victoria's Secret:iltä mutta body mist:ejä ei ole ollut käytössä ennen. Ostin siis yhden paketin minkä hinta oli 18.90 euroa ja siinä paketissa oli mukana viisi kappaletta 60ml body mist:ejä ja kaikki tuoksuvat erittäin taivaalliselle!



Siinä oli kaikki Victoria's Secret ostokset, mitäs piditte? Oletteko kenties itse käyneet juuri Viking Line Grace:in Victoria's Secret kaupassa? Jos ette niin missä?













2 kommenttia:

  1. Voih! Rakastan Victoria's secretin tuotteita! <3 Hyviä löytöjä sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin sanoa ja olla ihan 100% samaa mieltä kun sinä! ♥

      Poista