sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Sweden Trip

Kokonainen viikko on mennyt niin nopeasti enkä kylläkään ole tehnytkään mitään ihmeellisempää! Paitsi olin unohtanut ilmoittaa viikonloppua ennen että lähdettiin perheen kanssa torstai illalla Ruotsiin ja tultiin tänään aikaisin aamulla kotiin. Oltiin päätetty että otetaan pieni reissu Ruotsiin kun siellä on ne ihanat joulumarkkinat ja kuitenkin vähän ostettais kivoja joulu ostoksia! Torstai illalla lähdettiin Vikin Line Grace:ille ja nukuttiin yö myös siellä.



Siis APUA! Grace:ille avattiin Victoria's Secret mistä aikaisemmin mainitsin ja vihdoin ensimmäistä kertaa elämässäni pääsin sinne tekemään ihania ostoksia! (Tulen myöhemmin tekemään monta postausta erikseen mitä ostin Ruotsin reissulta ja myös Victoria's Secret ostokset erikseen)





Oli tottakai pakko ottaa monta kuvaa sisäpuolelta kun kaikki oli niin hienosti siellä laitettu!


Mitäköhän noista pinkeistä kasseista mahtaa löytyä...? ♥


Pienen yö shoppailun jälkeen olihan pakko haukata jotain pientä iltapalaa...


Perjantai aamuna kello 8.00 oltiinkin sitten perillä Ruotsissa ja suunnattiin heti hotellille syömään aamupalaa ja siitä sitten aamupalan jälkeen lähdettiinkin heti shoppailemaan! 


Eihän shoppailua jaksa tehdä koko päivää tyhjällä vatsalla niin oli sitten pakko jäädä hetkeksi istumaan yhteen kahvilaan ja tilattiin sitten kaikki itsellemme omat leivät syötäväksi!



Kun ilta lähestyi niin silloin olikin sopiva aika lähteä joulumarkkinoille. Ruotsissa tulee aina niin ihanan jouluinen tunnelma vaikka luntaa ei ole mutta silti!


Oli siis todellakin kylmä ulkona niin löydettiin yksi kahvila mikä oli tosi pienessä ja pimeässä kellarissa ja siellä sain tilattua kuuman kaakaon mikä oli aivan ihanassa isossa mukissa!


Käytiin Åhlens:in tavaratalossa monta kertaa perjantaina ja lauantaina ja sieltäkin tarttui pari juttua mukaan ja heillä oli maailman ihanin jouluikkuna!




Koko lauantai päivä meni myös kauppojen kiertelemisessä mutta käveltiin sitten 19.00 satamaan päin ja otettiin iltalaiva takaisin Turkuun! Ja nyt ollaan taas kotona ♥




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti