keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Tallinna Reissu 2/2

Päivä 2

Toisena päivänä hotelli huone oli luovutettava kello 12.00 niin heräsimme 9.00 ja sen jälkeen lähdimme melkeen heti aamupalalle! Otimme taas tänä päivänä taksin Krisitne kauppakeskukseen ja tehtiin viimeisimpiä ostoksia siellä!




Korvakorut - Ginatricot
Villapaita - Alice (Ruotsista)
Kello - Guess
Farkut - DrDenim
Saappaat - Belle shoes (Ruotsista)


Istahdimme yhteen tosi söpöön kahvilaan Kristine keskuksessa ja tilasimme sieltä kahvit ja leivoksen.


Hirveästi kuvia ei tullut otettua toisena päivänä Tallinnassa koska tulimme samana päivänä kotiin kello 22.00 niin oli koko päivä vähän kiireistä kun oli tiukka aikataulu kun piti ehtiä laivaan! Ajattelin tässä postauksessa jo näyttää ostokset myös Tallinnasta!


Nike:in treeni t-paita tuli löydettyä yhdestä urheilukaupasta missä kaikki urheiluvaatteet oli alennuksessa ja juuri tämä t-paita oli ehtinyt loppua Turussa niin löysin sitten nyt vihdoin sen! Hinta oli 24.90 €.


Vero Modasta hankkisin tosi yksinkertaisen ja söpön valkoisen neule takin millä oli hintaa 34.95 €.


Ja lopuksi Mac:in huulipuna sävyssä Flamingo mitä olin katsellut täällä kotona jo jonkin aikaa mutta tulipa sitten hankittua Tallinnasta! Ja sainkin sen euron halvemmalla, haha!




Kuvassa ton huulipunan väri ei olleenkaan näytä noin oranssilta, se on paljon vaaleampi ja vähän vaaleanpunaiseen suuntaan enemmän!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti