perjantai 12. joulukuuta 2014

Christmas Elf In A Bottle


Nyt tulee vihdoin vähän jouluisempaa postausta! Teille myös kivasti vähän vaihtelua lukemiseen kun viimeaikoina on tullut aika paljon pelkästään postauksia ostoksista...
Muistatteko viellä kun mainitsin jonkin aikaa sitten yhdessä postauksessa missä kirjoitin että oltiin äidin kanssa käyty Loviisa Aitassa ja siellä tuli ostettua kaksi pientä juttua (jos et ole sattunut lukemaan sitä postausta se löytyy tästä) ? Ne kaksi pientä juttua näkyvät nyt tässä yläpuolella! Hankkisin sieltä kaksi lasi purkkia missä on tuollainen silikoni korkki ja ne maksoivat noin 3 euroa kappaleeltaan. Eli mulla ei ollut mitään ajatusta ensiksi että mitä niillä tekisin kunnes keksisin että niistä tulis aivan ihanat joulukoristeet omaan huoneeseeni! Siispä liimasin molempiin lasi purkkeihin ympäri punaista nauhaa ja purkin sisäpuolelle laitoin pumpulia mikä näyttäisi lumelta. Viimeiseksi kävin eilen Tiger:ista ostamassa noi kahdet pienet joulutontut millä oli yhteensä hintaa 1 euro!


Mun mielestä tää on niin ihana ja söpö joulukoriste idea, minkä voi itse helposti askarrella ja ei myös maksakkaan paljon mitään!



Mitäs itse piditte näistä lasi purkeista mitkä koristelin? Oliko hauska idea?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti